Šalto spaudimo kokosų aliejus

6,00 EUR
Su mokesčiais

Šalto spaudimo, nerafinuotas kokosų aliejus, pagamintas Lietuvoje - kiekvienų namų duris pasieks šviežias ir maistingas.

Produkto tara 200ml.

Dėmesio: aliejus yra spaudžiamas tik gavus užsakymą, tad siuntinys (įskaitant ir kitas kartu perkamas prekes) pirkėją pasieks iki dviejų savaičių vėliau, nei įprasti siuntiniai. Taip yra todėl, kad aliejai galėtų Jus pasiekti kuo šviežesni.

Kiekis

Kokosų aliejus - vienas universaliausių augalinių riebalų, tinkantis tiek kosmetikos gamybai, tiek savarankiškam naudojimui, įvairiems odos ir plaukų priežiūros būdams. Be to, nerafinuotas kokosų aliejus gali tapti Jūsų asmenine skaniausio naminio šokolado paslaptimi ar pridėti egzotiškumo kitiems konditerijos gaminiams, blynams ar paukštienai.

Kodėl reikėtų rinktis šį aliejų?

Gamintoja akcentuoja, jog aliejai nėra „madingi“ - nei eko, nei bio ar pan. Tai šalto spaudimo natūralūs aliejai iš kaip įmanoma arčiau Lietuvos augančių aliejų subrandinančių sėklų. Aliejus yra spaudžiamas užsakius, kad produktas Jus pasiektų kiek įmanoma šviežesnis. Gaminamas be konservantų, pilstomas į stiklinę 200ml tarą, užsukamas srieginiu metaliniu dangteliu.

Kaip naudoti produktą?

Dėl tvirtos konsistencijos aliejų patogu pakabinti šaukštu ar peiliu ruošiant maistą, ar pirštu, tepantis odą ar plaukus.

Kaip prižiūrėti aliejų?

Šis aliejus didesnėje nei +25C temperatūroje skystėja, tačiau produkto kokybei tai nekenkia. Geriausia sunaudoti iki 6 mėnesių nuo pagaminimo (žr. etiketėje).

Kokia aliejaus sudėtis?

Kokosų aliejus pagamintas iš kokosų riešuto.

Ką daryti aliejų pabaigus?

Pabaigus produktą, tara gali būti naudojama konservų (uogienių, džemų, padažų, užtepėlių) gamybai, sėklų ar riešutų sandėliavimui, pilstomoms kosmetikos priemonėms laikyti.

41

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password